Våra tjänster

Idéskapande, genomförande, resultat.

Konsulter & marknadsteam.

Behöver du konsulthjälp eller marknadsteam till din centrumledning? Vi kan bland annat hjälpa dig med strategi, varumärkesutveckling och marknadsplan. Vi tänker utifrån era hyresgästers behov och era besökares upplevelse. Här har du Art Direction, Visual Merchandising, grafisk design, innehållsstrategi, innehållsskapande, copy, styling, och projektledning till din hjälp.

Allt du behöver för att driva handel helt enkelt!

Visual Merchandising.

Vi skapar iögonfallande och visuellt intressanta miljöer, oavsett om det gäller skyltfönster, displayer eller installationer. Vår breda erfarenhet sträcker sig från butiker till lokaler via köpcentrum och stadsmiljö. Med flera års erfarenhet inom dekoration och Visual Merchandising använder vi oss av beprövade tillvägagångssätt och välkända leverantörer. Vi vet vad som krävs för att bygga för butik, allmänna ytor och offentlig miljö!

Art Direction & grafisk form.

Vi skapar grafiskt material inom flera användningsområden. Kanske behöver du löpande marknadsmaterial för tryck och digitala medier, en vass kampanj eller varumärkesbyggnad från grunden? Vi hjälper dig!

Koncept & miljö.

Behöver ni någon som fräschar upp butikens koncept eller hjälp att skapa nya lösningar för ett köpcentrum? Vi gör helhetskoncept för såväl små som stora kunder. Bland annat skapar vi kreativa lösningar för ökad handel, nya sittytor till offentliga miljöer samt aktivering av outnyttjade ytor och tomma lokaler. Dessa typer av ytor är några exempel på områden där vi kontinuerligt utformar intressanta och effektiva koncept.

Digital marknadsföring.

När det gäller sociala medier gör vi allt från strategi, planering, annonsering och analys till innehållsskapande. Sociala medier ska ha ett tydligt syfte och för att uppnå ett resultat krävs en grundläggande strategi. Vi utgår från era mål och jobbar tillsammans fram en tydlig plan för att kunna nå dem.

Event.

Workshops, föreläsningar, livesändning, julaktiviteter och modevisning. Behöver du ett arrangemang för att skapa intresse för ditt företag? Vi kan skapa event av alla slag, gemensamt är att de utgår ifrån handel och besöksmål.

Hur kan vi hjälpa dig?

Inget projekt är för stort eller för litet. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Co Kreativ AB

Storgatan 22b, Malmö

Engelbrektsgatan 45, Trelleborg

hej@cokreativ.se

073-352 25 04

Följ oss på sociala medier!

| © 2023 cokreativ AB |