Vi hjälper företagare att driva hållbara företag genom utbildning och konkreta verktyg.

Vad gör vi och

vilka är vi?

Att starta företag är en sak. Att faktiskt driva företag på ett lönsamt och hållbart sätt är ett annat. Därför finns vi.

  • Föreläsningar

  • Workshops

  • Kurser

  • Konkreta verktyg

...inom ämnen som...

  • Företagsutveckling

  • Varumärkesbyggande

  • Digital marknadsföring

  • Strategi

Vilka är vi?

Maria, vår ägare och grundare, har drivit företag i olika konstellationer i över 20 år. Den erfarenheten tillsammans med många timmars företagskonsultationer ligger till grund för Spira som hjälper småföretagare att växa och nå sina mål.

I våra konsultationer har vi sett ett mönster. Många företagare tar saker i fel ordning och därför stannar utvecklingen upp och de tappar sin motivation.

I byrådelen av företaget, Co Kreativ hjälper vi våra kunder att driva trafik på olika sätt genom digital marknadsföring och kreativa upplevelser. Vår spetskompetens är retail och destinationer. Denna kunskap har vi nu översatt till föreläsningar och utbildningar för att kunna hjälpa fler.

VERKSAMHETER VI HJÄLPer

Elvira - Varumärke & Design

Elvira har en gedigen bakgrund inom design och grafisk formgivning. Med inriktning på varumärkesbyggande och kreativa koncept hjälper hon verksamheter att lyckas med sin

kommunikation.

Maria - Företagsutveckling

Maria har 20 års erfarenhet av att driva bolag och sitter bland annat som rådgivare för Nyföretagarcentrum. Beskriver sig själv som en funkismamma som använder sitt företagande för att få vardagen att gå ihop.

Tess - Digital marknadsföring

Tess har flera års erfarenhet av att driva eget inom varumärkesbyggande och sociala medier. Förutom att ta fram strategier och innehåll brinner hon även för att hjälpa andra nå ut och lyckas.

Skillnaden kommer när det blir konkret...

...och du får hjälp och verktyg som gör skillnad direkt. Det är därför vi skapade Spira,

våra verktyg är gjorda för att göra svåra saker lätta och tidseffektiva.

Mathilde Månsson

Hotellchef, Clarion Collection Hotel

"...helt plötsligt fick jag ny energi att ta itu med något som bara känts för stort och oöverskådligt innan...."

En bra workshopledare som går igenom pedagogiskt och lättsamt, stannar upp för att förklara sidospår utan att tappa tråden. Gillade verkligen planeringsmallarna, helt plötsligt fick jag ny energi till att ta itu med något som bara känts för stort och oöverskådligt innan.

MARIA RENGFJORD

MARKNADSCHEF, TRIANGELN

"Ett samarbete vi är väldigt nöjda med...."

Triangeln jobbar sedan ett antal år tillbaka med Co Kreativ. Ett samarbete vi är väldigt nöjda med. Namnet Co Kreativ är ett väldigt passande namn för företaget, då detta härliga gäng lever upp till och levererar kreativa idéer, oavsett det gäller sociala medier, event eller skyltning ”inhouse” på Triangeln. Alla beslut som tas, sker i samförstånd mellan oss och Co Kreativ och med en seriös och strategisk tanke bakom. När det gäller sociala medier, levereras kontinuerligt rapporter via enkla verktyg med statistik där vi kan följa vår utveckling.   

Vi ser fram emot att fortsätta skratta tillsammans med Co Kreativ och att se företaget växa.

Se hur vi kan hjälpa er

LADDA NER EN PDF MED VÅRT UTBUD OCH CIRKA pRISER HÄR.

Copyright co Kreativ AB Köpvillkor | GDPR | Cookie Policy