Vi hjälper små företag

att utvecklas och växa.

Är ni en kommun eller organisation som vill

stötta era småföretagare?

Många företagare saknar målsättningen och verktygen som krävs för att få företaget att gå med vinst och bygga en hållbar tillvaro.

Hur kan ni stötta era företagare?

Drivkraften hos företagare är oftast att de vill skapa sitt eget liv och styra sin egen tid. Många saknar dock målsättningen och verktygen som krävs för att få företaget att gå med vinst och bygga en hållbar tillvaro. Systemen för att driva företagandet finns oftast inte och mycket tid och energi går åt saker som inte driver verksamheten framåt.

Som egenföretagare måste man ofta ta på sig alldeles för många roller och det gör att man inte har kraft att utveckla det man faktiskt startade sitt företag för att göra. Vi stöttar era företagare med hands-on föreläsningar och workshops i ämnen som kommer att göra skillnad för dem här och nu.

Som småföretagare är tiden knapp och det är därför viktigt att de utbildningar man väljer verkligen ger konkret hjälp. Vi på Spira har erfarenheten och verktygen som behövs för att få rutiner på plats, bygga hållbara företag och nå ut med sitt budskap. Med färdiga koncept och mallar hjälper vi dem att förenkla administrationen, få tid över till annat och nå sina mål. Resultatet blir livskraftiga företag som genererar inkomst och skapar arbetstillfällen.

Genom att ni stöttar era småföretagare bidrar ni till en hållbar utveckling.

Innergården 7 i Beddingestrand är en butik med inredning, blommor och kläder. Butiken drivs av Jeanette som också tagit vår kurs.

Våra lösningar ger er konkreta verktyg som går att applicera direkt.

Föreläsningar & Workshops

Vi hjälper företagare att driva sina verksamheter på ett lönsamt, lättsamt och hållbart sätt med hjälp av konkreta verktyg.

Vi hjälper företagare att driva sina verksamheter på ett lönsamt, lättsamt

och hållbart sätt. Hur ni vill lägga upp arbetet bestämmer ni utifrån era behov. Vi gör allt från korta föreläsningar till heldagsföreläsningar kring varumärkesbyggande, målsättning och andra relevanta ämnen som hjälper era verksamheter att komma framåt.

Varje ämne kan presenteras antingen i form av ett enklare frukostmöte eller en längre version där vi går mer på djupet. Era småföretagare får ta del av våra mallar och verktyg för att bygga upp ett hållbart företagande. Vi erbjuder även praktiska, hands on, workshops kring varje ämne där vi både utbildar och går igenom temat steg för steg så att era småföretagare kan applicera det på sina verksamheter. På så sätt får de ta del av information och strategier men även se hur de fungerar i praktiken. Tillsammans bygger vi en stabil grund som hjälper dem att komma vidare i sitt företagande och nå sina mål.

Vilket ämne är mest aktuellt för er?

Våra expertområden

Vi har spetskompetens inom allt från företagsutveckling till annonsering för sociala medier. Vilka nya kunskaper behöver ni? Välj ett eller flera av våra utbildningsområden.

1.Företagsutveckling

2.Strategi för sociala medier

3.varumärkesbyggande

4.Så säljer man via

sociala medier

5. Analys och annonsering

för Sociala medier

6. planering och struktur

kommer snart

Vilket format är mest givande för er just nu?

Utformning och upplägg

Välj om det ska vara en föreläsning, heldag med föreläsning

och workshop eller en intensivkurs.

45 min Föreläsning

En kickstart som till exempel passar som en digital föreläsning eller ett frukostmöte.

Heldag med Workshop

En workshop där man vid dagens slut lämnar med alla verktyg man behöver för att sätta igång .

3 dagars Intensivkurs

Här arbetar vi praktiskt med deltagarnas företag i 3 dagar och tillhandahåller mallar och verktyg.

Kontakta oss

Plocka det ni behöver eller kontakta oss för ett skräddarsytt upplägg.

Varför Spira?

Spira hjälper verksamheter att utvecklas och växa av en anledning.

Jag som startade Spira heter Maria och jag har drivit företag i över 20 år. Precis som alla andra företagare har jag ett starkt varför och i mitt fall är drivkraften min familj. Mitt äldsta barn har autism. Vårt samhälle är inte utformat så att jag kan ha en anställning och samtidigt ta hand om vårt barn med funktionsnedsättning. Därför är företagande den enda vägen för mig.

Drivkraften hos företagare kan se olika ut men oftast innebär den att vi vill skapa ett annat liv, vara fria att ta våra egna beslut i riktning mot våra mål och kunna känna oss stolta över vad vi har åstadkommit. Att forma vår egen väg framåt. Jag driver mina företag på mina villkor och gör saker på mina egna sätt men jag når mina mål. Och det är just det jag vill lära andra: Att våga göra saker annorlunda och att faktiskt komma framåt. Så att företaget kan bli just det som var drömmen från början.

Tack vare all den erfarenhet jag har från min egen företagarbakgrund kan jag nu ägna mig åt det jag brinner för - Att hjälpa andra företagare att lyckas.

Jag vill få företagare av all de slag att blomstra, därför finns Spira. 

Grundare

åsa Rosqvist

lionS svedala

Så säger kunderna om Maria

”Tusen tack för att du tog dig tid att komma till oss och för mycket bra information. Du lyckades till 100% framföra precis det jag ville att våra Lionsvänner skulle få höra. Du gjorde det också på ett härligt och proffsigt sätt och nådde fram med budskapet till många av medlemmarna. Det är jag övertygad om.”

CHARLOTTE WALLENHOLM

READ THIS

”Maria lyckades på endast några timmar att räta ut i det närmaste alla frågetecken som jag har haft när det gäller strategi och praktiskt arbete med sociala medier. Med hjälp av ”hands on” goda råd och tålmodig vägledning så kan jag nu göra praktiskt taget allt själv i stället för att vara beroende av andra. Tack för att du äntligen förklarat så att man förstår!”

MATHILDE MÅNSSON

Clarion Collection Hotel

”Jag tycker att du är en riktigt bra workshopledare som går igenom pedagogiskt och lättsamt, och stannar upp för att förklara sidospår utan att tappa tråden för mycket. Gillade verkligen planeringsmallarna, helt plötsligt fick jag ny energi till att ta itu med något som bara känts för stort och oöverskådligt innan.”

Ladda ner vår prislista och kom igång idag!

Copyright co Kreativ AB Köpvillkor | GDPR | Cookie Policy