Digitala magasin

För ökad trafik till fysiska destinationer.

Vårt koncept.

När pandemin började fick vi många samtal från förtvivlade kunder. Vi började fundera på en lösning där företagen kunde sälja från fysiska platser utan kontakt. Det utvecklades sedan till detta koncept.

Konceptet bygger på att skapa ett flexibelt och hållbart verktyg för butikerna att hitta nya vägar för försäljning. Detta samtidigt som vi stärker kommunens/stadens varumärke och bygger relationer för varaktig handel. Välkommen på en tur i vårt virtuella magasin!

En guide till Eslöv.

En digital guide för upplevelser i hela Eslövs kommun!

Vårt magasin kan anpassas till näst intill vilken typ av handel som helst. Här har vi gjort en digital guide till Eslövs kommun där företagen får synas på ett mer personligt sätt och har möjlighet till direktförsäljning.

En guide till Eslöv är producerad av Co Kreativ Ab i samarbete med Eslövs kommun och Region Skåne.

Triangelns julklappsguide 2022.

Känner du dig som en superhjälte när du springer runt och försöker fixa alla julklappar? Är det lite svårt att veta vad du ska köpa till den där avlägsna släktingen eller svarar barnen bara ”vet inte!” när du frågar? Ta det lugnt, vi hjälper dig. Börja med att ta en titt i superhjältarnas julklappsguide! Här får du våra bästa tips på hur du blir familjens superhjälte och kommer med julklapparna som alla önskar sig.

Triangelns sommar magasin.

Vad passar bättre bland sol och ledighet än en guide med våra bästa tips för en gränslös sommar från Triangeln och Malmö city?

För oss är en gränslös sommar något som ger plats åt alla olika personligheter, smaker och stilar. Där man får ta ut svängarna utan måsten och krav, där man upplever nya saker och kan vara sig själv. Hur gränslös vågar du vara? Häng med och låt dig inspireras!

Triangelns studentguide.

Hösten är här och på Triangeln laddar vi upp för en extra hållbar och inspirerande säsong tillsammans med våra besökare! Kanske är du en nyinflyttad student som behöver smarta tips som hjälper dig i vardagen, en van Malmö-bo som älskar second hand och DIY eller en hållbarhetsentusiast som är nyfiken på föreläsningar och workshops. Oavsett vem du är hoppas vi att du kan hitta något som just du inspireras av.

Välkommen in i värmen!

Hur kan vi hjälpa dig?

Inget projekt är för stort eller för litet. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss!

Kontakt

Co Kreativ AB

Storgatan 22b, Malmö

Engelbrektsgatan 45, Trelleborg

hej@cokreativ.se

073-352 25 04

Följ oss på sociala medier!

| © 2023 cokreativ AB |